top of page

Розколяда для військових лікарів




А вже незабаром хтось із них поїде на ротації рятувати наших воїнів на схід країни.

БФ Фундація підтримки медицини для військових ініціювала зібрати військових лікарів Львівського госпіталя у товариському колі та організували свято Розколяди. Військовим лікарям, після постійної праці, проведення операцій, ротацій, дуже важливе відновлення внутрішнього ресурсу.

З давніх-давен Розколяда - це традиція проводів різдвяних свят, яка ще раз підкреслює важливість Різдва. Якщо свята зустрічають, то їх належно треба й провести, аби вони повернулись до нас наступного року.

Розколяда важлива тим, що її святкують в колі друзів. На свято приходять із добрим настроєм і позитивними думками. Військові лікарі зібралися, щоб «набутися» разом – поколядувати, поспілкуватися, погомоніти, зустріти тих, кого давно не бачили за буденними турботами. Набратися емоцій, щоб протистояти життєвим та робочим стресам, продуктивно працювати.

Розколяда проводилася в рамках ініціативи програми «Вибір – простір захисників та захисниць». Втілити чудову ідею проведення традиційного свята допомогли наші партнери – Львівський будинок офіцерів.

bottom of page