top of page

Звіт за підсумками роботи у 2021 році


Активний рік завершується та час підбивати підсумки!

Відповідно до завдань Благодійний фонд «Фундація підтримки медицини для військових» працював для допомоги військовим, які брали участь у збройних конфліктах.

Вподовж 2021 року Фундація допомагала військовим, які перебували на лікуванні та реабілітації у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - м.Львів Для цього було додатково залучено коштів на суму – 187 572 грн.

Фундація залучила кошти та сприяла покращенню матеріально-технічної бази Львівського госпіталя на суму 285 143 грн.

70 063 грн було залучено вподовж року та спрямовано на розвиток військової медицини та створення умов для впровадження сучасних технологій у військовій медицині.

Загалом вподовж 2021 року за підтримки та з допомогою доброчинців Фундація спрямувала 542 778 грн для військових медиків та бійців АТО/ООС, які перебувають у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - м.Львів.

Пишаємось нашим роком та всіма справами, які нам вдалось втілити. «Фундація підтримки медицини для військових» висловлює щиру подяку доброчинцям за розуміння та допомогу. Лише спільними зусиллями нам вдалося все здійснити. В новому році плануємо зробити більше!

bottom of page