top of page

Діємо задля Перемоги


Фундація підтримки медицини для військових від 2020 року допомагає та забезпечує Військово-медичний клінічний центр Західного регіону - м.Львів медикаментами та медичним обладнанням. Від того часу було достатньо викликів, які наче перевіряли на міцність діяльність Фундації. 2022 рік показав наскільки ми можемо бути згуртованими, сильними.

Про діяльність Фундації, реалізовані проекти, залучені кошти, нові виклики, співпрацю із благодійниками розповідала під час звіту Голова правління Фундації - громадська діячка, військова-лікарка – Олександра Добош.

Олександра Добош наголосила, що впродовж 2022 року Фундація допомагала всім клінікам (терапевтичного та хірургічного профілю) Львівського госпіталя, а також була надана допомога: 66 Мобільному госпіталю, Передовому хірургічному відділенню, військовим частинам, обласним лікарням Львівщини та Тернополя, де перебували на лікуванні військовослужбовці.

За надання благодійної допомоги для військовослужбовців, які постраждали внаслідок агресії рф, керівництво Військово медичний клінічний центр ЗР вручило подяку БФ Фундація підтримки медицини для військових.

Завдяки доброчинцям в Україні та за кордону, які перераховують кошти на рахунок, БФ, має можливість закуповувати важливі медикаменти та сучасне обладнання. Щира подяка за розуміння та підтримку! З вашою підтримкою - разом допомагаємо пораненим військовим повернутися до активного життя!

bottom of page