top of page

Вільний небокрай


Протягом кількох місяців дев’ять найкращих випускників Львівського фахового коледжу декоративного і ужиткового мистецтва імені Івана Труша оформлювали стіни приміщення Клініки амбулаторної поліклінічної допомоги військового шпиталю.

Відтепер, вільним небокраєм мандруватимуть пацієнти одного з військового медичного закладу  Західної України.


Надзвичайно творчо та відповідально до цього проекту підійшли студенти та керівництво творчого завдання. Митці поставили собі завдання поєднати в сучасній формі українські традиції та бойових дух українців. Для цього довелося глибоко пропрацювати зміст роботи, кольорову гамму, щоб ця композиція надихала поранених Героїв та створювала їм лише добрі враження.



 

Реалізація даного проекту стала можливою завдяки фінансовій підтримці благодійників, яких залучила ФБ «Фундація підтримки медицини для військових». Для здійснення оформлення стін було придбано матеріали (фарби) на суму 24 987 грн.

 

Нам приємно те, що даний проект став можливим завдяки згуртованій співпраці митців, благодійників та військових лікарів  – зазначила Ольга Зачепа, полковник м/с, начальник медичної частини Військово-медичного клінічного центру Західного регіону. Спільними зусиллями ми підтримуємо та допомагаємо нашим захисникам та захисницям, повернутися до активного життя.

Comments


bottom of page